ARKOLAT piedāvā pasākumu telpas īrei Mūkusalas ielā 72b, Rīgā. 200m2 platībā iespējams uzņemt līdz 50 cilvēkiem un organizēt:
Apmācības uzņēmumiem/privātpersonām;
Apmācības ēdiena gatavošanā;
Ēdienu gatavošanu profesionāļiem (iespējams fotografēt, filmēt);
Digitālā satura veidotāju video uzņemšana reklāmām, mājaslapām;
Arodbiedrību un akcionāru sapulces;
Uzņēmumu komandu sanāksmes, piemēram, prāta vētras, stratēģijas sanāksmes, attīstības sanāksmes, prezentācijas;
Privātas ballītes (Dzimšanas dienas, kāzas, skolas pasākumi);
Korporatīvie pasākumi (Ziemassvētku ballītes, svētku vakariņas);
Fiziskie treniņi (joga utt.)
Papildus pieejama bezmaksas autosstāvvieta, virtuves aprīkojums, projektors.
Vairāk informācijas sazinoties ar kontaktpersonu:Dzintars Liepiņš, mob: +371 29392216 , e-pasts: dzintars.liepins@arkolat.lv
So Urban trauki - ilgtspējīgi, atkārtoti lietojami un atgriežami rūdītā stikla depozīta trauki! Alternatīva vienreiz lietojamiem plastmasas traukiem. So Urban depozīta stikla trauki ir īpaši pielāgoti restorāniem – ēdiena līdzņemšanai un piegādei.
Papildus tam, ka konteineri ir izgatavoti no stikla, kas ir pārtikai drošs materiāls un nodrošina ēdiena kvalitātes saglabāšanu, tiem ir arī daudz priekšrocību profesionālai lietošanai: ilgstoši saglabā caurspīdīgumu, ērti savietojami un uzglabājami, viegli un ļoti izturīgi. So Urban depozīta stikla trauki nesatur BPA.
Ministru kabineta 2021. gada 28. septembra noteikumi Nr. 662 "Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai" paredz, ka no 1.aprīļa ir atcelti faktiski visi (ar atsevišķiem izņēmumiem) drošības pasākumi pakalpojumu sniegšanai un tirdzniecībai:
Izmaiņas no 2022. gada 1.aprīļa, apmeklējot ARKOLAT veikalu:
Masku vai respiratoru lietošana publiskās iekštelpās nav obligāta. Šai epidemioloģiskajai drošības prasībai saglabājas rekomendējošs raksturs.
Tiek atcelti jebkādi ierobežojumi apmeklētāju skaitam tirdzniecības centros vai veikalu telpās.
2 m distances ievērošana no citiem apmeklētājiem nav obligāta. Šai epidemioloģiskajai drošības prasībai saglabājas rekomendējošs raksturs.
VĒRŠAM UZMANĪBU, KA ARKOLAT VEIKALU AIZLIEGTS APMEKLĒT PERSONĀM, KURĀM NOTEIKTA PAŠIZOLĀCIJA VAI KURĀM IR ELPCEĻU INFEKCIJAS SLIMĪBAS PAZĪMES!
Inovatīva un moderna - tā ir WMF ENIA kolekcija!
Kolekcija lieliski apvieno pilsētas gastronomijas principus: moderna un gaumīga – sākot no kausiņa līdz pat smailajam rokturim.
Izgatavota no nerūsējošā tērauda.
Ar spīdīgu apdari.
Ar Cromargan® pārklājumu – piederumi ilgstoši saglabā savu spīdumu, ir izturīgi un ilgtspējīgi.
Cromargan® - ir īpašs nerūsējošā tērauda 18/10 materiāls, kas reģistrēts kā WMF firmas zīme. Galda piederumi, kas ražoti no šī materiāla, ir ar izcilām funkcionālām īpašībām:
Izturīgi pret ēdienu skābēm.
Neitrāli pēc smaržas un garšas.
Ilgstoši saglabājas kā jauni.
Droši mazgāšanai trauku mazgājamā mašīnā!
Vīns ir viens no populārākajiem dzērieniem pasaulē un ir darināts tūkstošiem gadu. Pirmie vīnogu vīni parādījās jau 6500 gadus pirms mūsu ēras. Vīna darināšana ir nākusi tālu kopš tā laika ar visdažādākajiem viediem un darināšanas metodēm. Lai pilnībā izbaudītu vīna garšas buķeti, ir nepieciešama tam atbilstoša glāze.
Gluži kā vīna izcelsmes vieta, darināšanas metode un tradīcijas, kāda glāze tiek izmantota vīna malkošanai ir ļoti svarīga. Šajā rakstā mēs apskatīsim populārākās vīna glāzes, kādas ir to funkcijas un kā tās atšķirt. Pirms mēs apskatām vīna glāžu veidus ir nepieciešams izprast to uzbūvi, jo tomēr katrai glāzes daļai ir savi konkrēti mērķi.
Vīna glāzes uzbūve
Vīna glāzes sastāv no četrām daļām – pamatnes, kāta, kausa un malas.
Pamatne ir vienkāršākā glāzes daļa ar vienu mērķi - dot glāzei stabilitāti, kad tā tiek novietota uz galda virsmas.
Glāzes kātam ir vairāk mērķi. Tas ļauj turēt glāzi rokās nepalielinot vīna temperatūru un novērš pirktu nospiedumu atstāšanu uz kausa. Vēl viena svarīga kāta funkcija ir attāluma ieturēšana starp roku un degunu. Smarža ietekmē garšu, līdz ar to turot glāzi pie tās malas un malkojot vīnu, roku smarža traucēs pilnībā izgaršot vīnu. Turot glāzi pie kāta, tas tiek novērsts.
Kauss ir pati svarīgākā glāzes daļa. Tā forma un izmērs ietekmē to kā vīna aromāti tiek atbrīvoti un savākti. Kausam jābūt pietiekami lielam, lai varētu ērti virpuļot vīnu glāzē bez tā izliešanas. Sarkanajiem vīniem ir nepieciešama vieta, lai vīns elpotu un atbrīvotu aromātus. Tādēļ pasniedzot šos vīnus, ir nepieciešams lielāks kauss. Turpretim baltvīnus pasniedz mazākās glāzēs, kas ir veidotas “U” formā un ir šaurākas par sarkanvīna glāzēm. Tas dod vīnam pietiekami daudz vietas aromātu izdalīšanai un palīdz uzturēt vēsāku temperatūru. Dzirkstošo vīnu kauss parasti ir taisns un šaurs, kas palīdz burbuļiem ilgāk noturēties.
Glāzes malai arī ir nozīme. Plānāka un gludāka mala ļauj vīnam vieglāk plūst mutē un uz noteiktu mēles daļu, lai izceltu vai samazinātu vīna īpašās pazīmes. Nelielas malas var uzlabot saldos aromātus, vienlaikus līdzsvarojot skābumu, kā arī šaurāka mala palīdz noturēt aromātus glāzes iekšpusē.
Tagad, kad esam iepazinušies ar glāzes anatomiju, mēs varam padziļinātāki apskatīt glāžu veidus. Mēs apskatīsim populārākos sarkanvīnu, baltvīnu, dzirkstošo vīnu jeb šampaniešu un rozā vīnu glāzes.
Sarkanvīna glāzes
Sarkanvīna glāzes ir lielas ar apaļu kausu un platu glāzes malu. Plata glāzes mala ļauj ar degunu piekļūt vīnam un sajust tā aromātus. Tipiskākās vīna glāzes, kuras mēs apskatīsim - Burgundijas, Pinot Noir, Bordo un Cabernet.
Burgundijas - Glāzēm ir raksturīgs plats kauss ar šauru glāzes malu. Kauss ir liels, lai būtu iespējams uzņemt smalkākus vīna aromātus. Pateicoties glāzes formai, malkojot vīnu, tā garša vispirms nonāk uz mēles gala un tikai tad mutē. Tas nozīmē, ka var sasmaržot un izgaršot pat pašus smalkākos vīnus un neļaus palaist garām mazākās vīna nianses. Šaurā glāzes mala remdina vīna skābumu, novirzot vīnu garšas paletes centrā, kā arī padara vīna malkošanu vieglāku.
Bordo - Garākās sarkanvīna glāzes ar platu kausu. Tās garums ļauj palielināt vīna saskarsmi ar gaisu, kad vīns tiek virpuļots glāzē. Malkojot vīnu tas viegli nonāk mutes aizmugurē, mēles gala vietā. Tas nodrošina to, ka tiek sajusta vīna lieliskā garšu buķete bez rūgtuma un novērš pārāk lielus malkus.
Pinot Noir - Glāzēm ir platākais kauss no visām sarkanvīna glāzēm un nedaudz īsāks kāts kā pārējām. Plats kauss nodrošina to, ka vīnam ir pēc iespējas lielāks kontakts ar gaisu un ievērojami uzlabo vīna aromātu un garšu. Glāzes mala ir izvirzīta uz āru, kas vada vīna aromātu un garšu uz degunu un muti, akcentējot vīna saldumu un regulējot tā skābumu.
Cabernet - Šīs vīna glāzes bieži tiek izmantotas kā universālās sarkanvīna glāzes. Tās ir garas, bet ne tik garas kā Bordo un ar platu kausu. Tās forma novirza vīnu uz garšu paletes centru, palīdzot tannīnu ietekmes mazināšanu, kas rada sausuma sajūtu mutē.
Baltvīna glāzes
Baltvīna glāzēm ir mazāks kauss par sarkanvīna glāzēm, kas ir “U” formā. Tas ļauj uzlabot un noturēt vīna aromātus, tajā pašā laikā noturot vīnu vēsu. Tipiskākās baltvīna glāzes ko apskatīsim - Sauvignon Blanc un Chardonnay.
Chardonay - Glāzes forma ir līdzīga Pinto Noir, tikai mazāka. Kauss nodrošina pietiekamu gaisa piekļuvi vīnam, tajā pašā laikā platā glāzes mala izlīdzina vīna skābumu ar saldumu. Platā glāzes mala novirza vīnu uz mēles galu un malām, ļaujot garšas paletei izjust vīna saldumu.
Sauvignon Blanc - Glāzei ir šaurs kauss, kas tver niansēto, smalko ziedu un augļu aromātu un novada to tieši uz degunu. Šīs glazēs malkojot liek mēlei izveidot “U” formu, vadot vīnu uz garšu paletes centru, ļaujot vienmērīgu malkošanu.
Šampanieša glāzes
Dzirkstošo vīnu un šampaniešu glāzēm ir taisns un šaurs kauss. Gāzes jeb burbuļi ir pats pamats labam šampanietim. Tādēļ glāzēm ir šaurs kauss un mala, lai saglabātu gāzes, samazinot oksidāciju un noturot šampanieti atdzesētu. Glāzes ir daudz šaurākas par pārējo vīnu glāzēm un ir pilnībā taisnas. Šī forma ļauj vīna aromātiem plūst augšup, kas dod iespēju viegli to sasmaržot un malkot. Pateicoties glāzes formai un šaurajai malai vīns nonāk uzreiz uz mēles gala. Plata pamatne nodrošina glāzes stabilitāti. Tipiskākās šampanieša glāzes kuras apskatīsim - Flautas, Tulpes un Vintage.
Flautas - Glāzes forma ir taisna ar šauru un garu kausu. Kāts glāzei arī ir garš, kas novērš rokas siltuma negatīvi ietekmi uz vīna kvalitāti. Glāzes garums ne tikai nodrošina, ka vīns saglabā gāzes, bet arī uzlabo tās izskatu.
Tulpes - Šaura kausa pamatne, kas nedaudz paplašinās kausa vidū un sašaurinās pie glāzes malas. Stikla lodīte kausa pamatnē ļauj celties burbuļiem, tikmēr kausa platais vidus dod vietu, kur atvērties garšas buķetei. Šaurāka glāzes mala novērš pārlieku gāžu izkļūšanu, tikmēr vadot aromātus uz mēli, nevis degunu.
Vintage - Glāzes kauss ir ļoti plats un īss. Lai gan Vintage glāzēm ir daudz šarma, tās ne vienmēr ir labākās malkošanai, jo tās nav veidotas, lai uzlabotu garšu vai aromātu. Tās liks dažiem vīniem garšot labāk kā citiem. Glāzes ir vairāk izskatam un nostaļģijai nevis garšas baudīšanai.
Rozā vīna glāzes
Rozā vīnu glāzēm ir garš kāts, kas nodrošina, ka siltums no rokas neietekmē vīnu. Glāžu platais kausa vidus veicina spirta iztvaikošanas ātrumu, kas palīdz izplūst vīna augļainajām un puķainajām notīm. Rozā vīnu glāzēm ir tipiski divi veidi kurus mēs apskatīsim – zvanveida un konusveida.
Zvanveida - Glāzēm ir garš kauss ar zvanveida malu. Tas nodrošina, ka vīns vispirms plūst uz mēles galu. Šī veida glāzes ir vispiemērotākās jauniem vīniem, jo tie nav tik saldi kā izturēti vīni un zvanveida mala noved vīnu uz mēles daļu, kas ir visjūtīgākā pret saldumu. Tas samazina nepatīkamu pēcgaršu un palielina vīna saldumu.
Konusveida - Glāzei ir īss kauss, kas ir apaļš apakšdaļā ar konusveida malu. Vislabāk paredzēts izturētiem rozā vīniem.
Deserta vīna glāzes
Deserta vīnu glāzes parasti ir mazāka izmēra dēļ augstā alkohola satura deserta vīnos. Glāzes pārsvarā novirza vīnu uz mēles gala un mutes aizmuguri ļaujot sajust vīna saldumu. Tipiskās deserta vīna glāzes ko apskatīsim - Porto un Šerija.
Porto - Glāzes forma ir līdzīga Bordo glāzēm, tikai mazāka un plānāka. Šaura glāzes mala samazina izgarošanu un koncentrē aromātu. Tās ir veidotas, lai vadītu vīnu lēnām uz mutes centru un aizmuguri, nodrošinot pietiekamu salduma sajušanu.
Šerija - Glāzes ir līdzīgas Porto. Tām ir ļoti garš kāts un šaura mala. Šaurā glāzes mala novada vīna aromātu uz degunu un nodrošina, ka var izbaudīt pašas mazākās vīna īpašības.
Kad izvēlaties vīna glāzes vai šampanieša glāzes no Arkolat klāsta, pievērsiet uzmanību to formām un lielumam. Pareizā glāze, vai vismaz līdzīgas formas glāze padarīs vīna malkošanu daudz patīkamāku un ļaus pilnībā to izbaudīt, nezaudējot lieliskās vīna īpašības. Arkolat vīnā glāžu klāstu varat apskatīt šeit un šampanieša glāžu šeit.
*Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme. Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.
Arkolat piedāvā iegādāties dāvanu kartes, kas kalpos par lielisku dāvanu Jūsu klientiem, sadarbības partneriem, kā arī darbiniekiem. Uzdāvini iespēju izvēlēties trauku un virtuves piederumus atbilstoši katra gaumei un vajadzībām! Šobrīd iespējams iegādāties 15€, 20€, 50€ vai 100€ nominālu dāvanu kartes.
Arkolat dāvanu kartes var iegādāties Arkolat veikalā Mūkusalas ielā 72b vai sazinoties ar mums pa e-pastu pasutijums@arkolat.lv, telefonu 80704088.
Virtuves un galda piederumi, it īpaši, ja tie ir pazīstama zīmola radīti un izceļas ar labu vai teicamu kvalitāti, ir pelnījuši īpašu attieksmi ne vien pie svētku galda vai gatavošanas procesā, bet arī mazgāšanas un tīrīšanas laikā. Sena, dažbrīd steigā grūti ievērojama, bet nelaužama patiesība – cik labi un rūpīgi mēs izturamies pret saviem virtuves sabiedrotajiem, tik ilgi tie kalpos.
Šajā rakstā pievērsīsimies virtuves piederumu tīrīšanas jautājumiem sadarbībā ar pazīstamo un vairāk nekā 160 gadus seno vācu zīmolu WMF, kas piedāvā augstākās kvalitātes nerūsējošā tērauda virtuves piederumus patiesi izsmalcinātai kulinārajai dzīvei.
Kas jāzina, mazgājot galda piederumus trauku mazgājamājā māšīnā
Ja esat iegādājušies nerūsējošā tērauda un Cromargan materiāla galda piederumus, vispirms svarīgi atcerēties, ka to tīrīšana trauku mazgājamajā mašīnā ir kārtīgi jāuzmana, lai no nerūsējošā tērauda virsmām notīrītu traipus efektīvi un tie saglabātu sev raksturīgo nokrāsu. Parasti, ja trauku mazgājamā mašīna ir iestatīta atbilstošā darbības režīmā, problēmām nevajadzētu rasties, taču allaž jāpievērš uzmanība pareizam mazgāšanas līdzekļu dozējumam un ūdens cietībai, pievienojot atbilstošu ūdens mīkstinātājus, kas ļaus izvairīties no kalcija nogulumu veidošanās. WMF produkcijai allaž līdzi tiek dotas instrukcijas, kā konkrētie galda piederumi pareizi kopjami, tāpēc pirms mazgāšanas noteikti vēlams ar tām iepazīties. Nepareiza tērauda piederumu mazgāšana draud ar krāsas izmaiņām, kalcija traipiem, koroziju un citām likstām. Tāpat svarīgi atcerēties, ka, mazgājot nerūsējošā tērauda piederumus, nav vēlams lietot mazgāšanas līdzekļus ar aktīvu hlora un sārmu saturu.
Sudrablietu kopšanas noslēpumi
Tīrot sudraba galda piederumus, vienmēr jāpārliecinās, ka pirms ievietošanas trauku mazgājamajā mašīnā tie ir jāatbrīvo no ēdiena paliekām. Piemēram, tādi pārtikas produkti kā olas, puravi, sīpoli, sinepes, kečups un vēl citi satur vielas, kuras, laicīgi nenomazgājot, var negatīvi ietekmēt galda piederumus. Sudrablietām kaitīgais sērs atrodas arī gaisā, tāpēc šī materiāla piederumus ieteicams neatstāt ilgstoši bez mazgāšanas, bet parūpēties par to tīrīšanu jau uzreiz pēc maltītes. Tāpat būtiski atcerēties, ka pēc mazgāšanas galda piederumus noteikti ieteicams nosusināt ar sausu drānu, lai uz tiem ilgstoši nesaglabājas mitrums.
Svarīgi „knifi“, kas palīdzēs galda piederumiem ilgāk saglabāt sākotnējo izskatu
Tieši pavirša vai nepareiza galda piederumu kopšana nevis to kvalitāte ir pie vainas sākotnējā izskata zudumam un nolietojamībai, tāpēc, iegādājoties galda piederumus allaž vērts atcerēties dažas šķietami vienkāršas, bet ļoti būtiskas nianses:
- Vienmēr jālieto konkrētajiem galda piederumiem piemērots mazgāšanas līdzeklis. Viena no izplatītākajām kļūdām ir mazgāt tos trauku mazgājamajā mašīnā ar tīrīšanas līdzekli, kas paredzēts mazgāšanai ar rokām; - Mazgājot galda piederumus trauku mazgājamajā mašīnā vienmēr jāaizmanto traukiem paredzētie grozi, turklāt naži, dakšiņas un citi piederumi jānovieto augšpusē; - Ja galda piederumi pēc mazgāšanas nav nosusināti, tad ieteicams mazgāšanu atkārtot, jo ilgstoša to atrašanās mitrumā var atsaukties negatīvi uz piederumu izskatu; - Viens no lielākajiem „galda piederumu higiēnas“ biedriem ir pārtikas daļiņu saglabāšanās uz virsmas, tāpēc pēc to mazgāšanas vienmēr ieteicams pārliecināties, ka piederumi ir pilnīgi tīri. Tāpat, mazgājot ieteicams ievērot visu, kas teikts ražotāja instrukcijā.
Izsmalcināti un kvalitatīvi tērauda galda piederumi un saudrablietas ir nezūdoša vērtība, tāpēc rūpēsimies par to, lai tie sagbalābotos pēc iespējas ilgāk. Ja rūpes ir patiesas – tie var kalpot pat paaudžu paaudzēs.
DIWALI trauku sērija
Diwali sērijas trauki lietojami cepeškrāsnī un tradicionālajā cepeškrāsnī līdz pat 250°C Izgatavoti no viegla un karstumizturīga stikla, kas nodrošina trauku ērtu pārvietošanu no cepeškrāsns tieši uz galda. Lieliski piemēroti karstiem un aukstiem ēdieniem. Drīkst mazgāt trauku mazgājamā mašīnā
SMART CUISINE cepamtrauku sērija
Izgatavoti no viegla un karstumizturīga stikla, kas nodrošina trauku ērtu pārvietošanu no cepeškrāsns tieši uz galda. Lieliski piemēroti karstiem un aukstiem ēdieniem. Šīs sērijas klāstā atrodami ovāli cepamtrauki. Trauku formas dizains izstrādāts, tā lai traukus ir viegli satvert izņemot no cepeškrāsns.
Jaunumi no TRAMONTINA: Monaco kolekcija! Izveidota lai padarītu Jūsu virtuvi daudz interesantāku un pievilcīgāku ar mūsdienīgi izstrādātiem, daudzfunkcionāliem un stilīgiem produktiem!
Cilvēku, kuri gatavo ēdienus ar Monako pannām, apmierinātību var uztvert pat pēc aromāta. Skaisti un eleganti ar mūsdienīgu dizainu, to efektivitāte trīskāršojas, pateicoties Starflon Premium nonstick pārklājumam biezumā, kas nodrošina labāku un ekonomiskāku ēdienu gatavošanu, jo tā iekšpusē radītais siltums ir vienmērīgs.
Nerūsējošā tērauda un silikona rokturi papildina šo pannu eleganci un nodrošina ērtu, drošu lietošanu.
Tos var izmantot uz gāzes, elektriskām un stikla keramikas (elektriskās pretestības) plītīm, un tos var mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā.
JAUNUMI no Metaltex: LAVA kolekcija! Funkcionalitāte un tehnoloģija ar autentisku rūpniecisko izskatu!
Līdz šim brīdim preces virtuves glabāšanas un organizēšanas klāstā bija ražotas metāliskās krāsās, taču jaunajā LAVA kolekcijā virtuves organizatorus varam iepazīt arī melnā krāsā!
Jaunizveidotās LAVA kolekcijas klāsts ir ne tikai pirmais, kas iepazīstina ar jauno, inovatīvo un estētisko dizainu, bet arī pats pirmais, kurš iepazīstina ar jaunāko Metaltex ekskluzīvo pārklājumu: Touch-Therm. Tas tiek izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda ar teksturētu pārklājumu, bet bez nepatīkamām, skarbām vai rupjām sajūtām tam pieskaroties.
Ārējais Touch-Therm pārklājums rada aizsargājošu apvalku, padarot visus LAVA izstrādājumus izturīgus pret rūsu un skrāpējumiem. Tas nodrošina, ka preču pievilcīgais izskats paliek nemainīgs!
Touch-Therm pārklājumam ir 5 gadu garantija!
Piedāvājumā ietilpst pudeļu turētāji, stūra plaukti, trauku žāvētāji un dažādi virtuves organizatori.
DAG STYLE ir itāļu uzņēmums, kas specializējies HORECA jomā, piedāvājot ēdienkaršu vākus un dažādus galda aksesuārus visā Eiropā. Pateicoties ekoloģiskai domāšanai un vēlmei nemitīgi eksperimentēt, uzņēmums ir ieguvis plašu atpazīstamību, paliekot uzticīgs mūsdienīgam un unikālam stilam. Arī ARKOLAT piedāvā DAG STYLE produkciju – ēdienkartes, galda numurus, dažādas informatīvas zīmes, pasūtījumu mapītes, tāfeles un daudz ko citu. Pieejamas ļoti plašas materiālu un krāsu variācijas ikvienam ēdināšanas nozarē strādājošajam uzņēmumam.
Piedāvājam arī ēdienkartes personalizēt – pasūtījumiem, sākot no 18 gabaliem, personalizēšana ir bez maksas!DAG STYLE produkcija pieejama pēc pasūtījuma.
Preču paraugus un katalogus varat apskatīt ARKOLAT birojā un veikalā Rīgā, Mūkusalas ielā 72b, kā arī sazinoties ar savu aģentu.
Rakstiet uz pasutijums@arkolat.lv vai zvaniet pa tālruni 80 70 40 88.
Jau trīs gadus ARKOLAT piedalās un atbalsta gada sirsnīgāko akciju "Eņģeļi pār Latviju". Akcijas laikā, iegādājoties Arkolat traukus un galda piederumus Rimi veikalos, ziedojumi tiek novirzīti smagi slimu bērnu ārstēšanai.
Kā norādīts "Eņģeļi pār Latviju" mājaslapā: "Sirsnīgākā labdarības akcija ”Eņģeļi pār Latviju” aicina iedzīvotājus kļūt par bērnu sargeņģeļiem, dāvinot to, kas patiesi svarīgs – iespēju būt veselam un laimīgam." Akcijā līdz šim saziedotie līdzekļi ļauj nodrošināt nepieciešamo medicīnisko un rehabilitācijas palīdzību 139 bērniem, tomēr vajadzība pēc ārstēšanas ir nepieciešama vēl daudziem bērniņiem. Līdz ar to, ziedojumu vākšana tiks turpināta Rimi veikalos līdz 9. februārim, izmantojot ziedojumu kastītes. Paldies Rimi un Bērnu slimnīcas fondam par iespēju iesaistīties piegādātājiem un atbalstīt labdarības akciju "Eņģeļi pār Latviju".
Plašāku informāciju par akciju iespējams uzzināt mājaslapā www.engeliparlatviju.lv
Foto: https://www.rimi.lv/jaunumi/turpinas-ziedojumu-vaksana-akcijai-engeli-par-latviju
Sekojot jaunākajām modes tendencēm HORECA segmentā, šobrīd piedāvājam porcelāna traukus no PORLAND, kas izceļas ar unikālu dizainu un neredzētiem krāsu salikumiem.
PORLAND ražotne dibināta 1992. gadā un šobrīd tas ir straujāk augošais uzņēmums Turcijā, kas iemantojis popularitāti arī ārpus Turcijas robežām. Pateicoties nemitīgai uzņēmuma attīstībai un mērķtiecībai, droši varam teikt, ka zīmols ieņem stabilu lomu trauku tirgū visā pasaulē.
PORLAND aizraušanās ar porcelāna ražošanu un nemitīgu tieksmi sasniegt augstākas un vēl neatklātas virsotnes ir radījusi vēl nebijušu materiālu ALUMILITE, kas izgatavots pēc specifiskas receptes. Tā īpašais komponents, kuram pateicoties materiāls ieguvis savu nosaukumu, ir alumīnija oksīds. Šis materiāls ir unikāls porcelāns ar izcilām tehniskajām īpašībām - viegli kopjams, ar blīvu struktūru un izcilu caurspīdīgumu, kas to padara lieliski piemērotu sabiedriskās ēdināšanas segmentam, pateicoties augstai mehāniskai izturībai.
SEASONS TRAUKU SĒRIJA
Seasons sērijas trauku iedvesma nāk no Japāņu estētikas kanona Wabi – Sabi. Trauku kolekcijas glazūra veidota pēc īpašas receptes, izmantojot tikai dabiskas izejvielas. Malu krāsojums traukiem ir roku darbs, padarot katru trauku neatkārtojamu un unikālu.
Trauki pieejami 8 dažādās krāsās un lieliski savstarpēji kombinējas. Šobrīd veikalā nopērkamas 3 dažādas krāsas - TURQUOISE, LIGHT GREY un DARK GREY, bet, lai realizētu Jūsu individuālās vēlmes, ir iespējams pasūtīt jebkuru krāsu.
Par pasūtīšanas iespējām, piegādes laikiem un izcenojumiem aicinām vērsties pie Horeca klientu servisa:
Klātienē SIA Arkolat telpās Mūkusalas ielā 72b, Rīgā
Telefoniski zvanot uz 80704088
Pa e-pastu pasutijums@arkolat.lv
Tā kā daudzi jau ir iecienījuši CHEF&SOMMELIER vīna glāzes, kas lieliski izceļ vīna garšu un smaržu un paceļ vīna baudīšanu jaunā līmenī, tad ARKOLAT piedāvā arī CHEF&SOMMELIER alus glāzes BEER PREMIUM.
BEER PREMIUM alus glāzes ir unikālas un elegantas ekskluzīvo alus šķirņu un amatalus (craft beer) baudītājiem. Kolekciju veido piecu dažādu formu glāzes uz kājas, kas sniedz ikvienam alus cienītājam maksimālo alus baudīšanas gandarījumu. Glāzes izgatavotas no izturīga un pilnīgi caurspīdīga Krysta™ materiāla, kura ekskluzīvais sastāvs piešķir glāzei skaidru un tīru skaņu. Glāzes var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā.
FR01N8280
BEER PREMIUM GLĀZE 350ML
2.12EUR bez PVN
FR01N8281
BEER PREMIUM GLĀZE 400ML
3.74EUR bez PVN
FR01N8279
BEER PREMIUM GLĀZE 450ML
2.12EUR bez PVN
FR01N8278
BEER PRMIUM GLĀZE 470ML
2.22EUR bez PVN
FR01N8277
BEER PREMIUM GLĀZE 550ML
3.74EUR bez PVN
BEER PREMIUM glāzes pagaidām pieejamas tikai tās pasūtot, tāpēc sazinieties ar savu Horeca aģentu,
rakstiet uz pasutijums@arkolat.lv vai zvaniet pa tālruni 80 70 40 88.
Tuvojoties gada nogalei, saviesīgā dzīve kļūst dinamiskāka un dažādu notikumu piepildīta. Teju katru dienu notiek gan tematiski Ziemassvētku pasākumi, gan korporatīvās balles, gada panākumu nosvinēšanas ceremonijas un cita veida pasākumi. Zīmīgi, ka tieši šajā laikā īpaši aktuāls kļūst gan pasākumu norises vietu telpu jautājums, gan maltītes un dzērienu nodrošinājums.
Vienveidība garlaiko, tāpēc katru gadu pasākumu rīkotāji meklē aizvien jaunas un oriģinālas idejas – kur svinēt, kā svinēt un, kā to izdarīt pēc iespējas draudzīgāk maciņam. Par aktualitātēm saviesīgo pasākumu nodrošinājuma nozarē aicinājām uz sarunu vienu no jaunās pasākumu norises vietas “Moltto studija” saimniekiem Jāni Rozīti.
■ Lūdzu pastāsti, kā tu nonāci ēdināšanas un pasākumu nodrošinājuma nozarē?
■ Kā pavārs darbojos jau vairāk nekā desmit gadus. Šajā nozarē pārsvarā viss notiek secīgi un pakāpeniski. Iegūstot atbilstošu izglītību, karjeras kāpnes ir noteiktas – pēc skolas sāc strādāt restorānā, tad rodas sapnis kļūt par šefpavāra palīgu, tad par šefpavāru un visbeidzot attopies pie vēlmes, ka pats vēlies kļūt par restorāna vai kafejnīcas īpašnieku un nodrošināt plaša spektra piedāvājumu, ieskaitot izbraukuma ēdināšanu, banketu un pasākumu nodrošināšanu ar ēdieniem, dzērieniem un viesmīlības pakalpojumiem.
■ “Moltto studija” ir jauna pasākumu norises vieta, kā radās ideja to atvērt, ko tā piedāvā?
■ Mēs nodrošinām visu – gan plašas, mūsdienīgas un piemērotas telpas pasākumiem, gan pašu pasākumu organizēšanu, ēdināšanu, dzērienu piedāvājumu, viesmīlības pakalpojumus, kā arī dažāda veida izklaides. Protams, nozīmīgs ir arī galda klājums un pasākuma noformējums. Aizvien biežāk pasākumu nodrošinājuma nozarē ir vērojama tendence, ka tiek nodrošināta ne tikai ēdināšana, bet tiek veidots komplekss piedāvājums, piesaistot visu nepieciešamo. Bieži vien klienti vēlas, lai viņu pasākumi būtu īpaši – ir idejas un nestandarta prasības, kas skar ēdienkaršu noformējumu, galda dekorācijas.
■ Ir stereotips, ka bieži vien klienti tikai aptuveni nojauš, ko patiesībā vēlas, citreiz ir skaidra vīzija, bet neizdodas precīzi noformulēt vēlmes. Pastāsti, kā ir patiesībā?
■ Praktiski vienmēr klients sāk ar jautājumu “ko jūs piedāvājat? “. Tad sākas māksla uzklausīt un izveidot atbilstošu piedāvājumu. To nosaka gan pasākuma apmeklētāju skaits, gan pasākuma profils. Izvēlamies vai tas būs bufetes veida ēdināšanas nodrošinājums, furšets vai pasākums pie galdiņiem. Atzīšos, ka ēdienkarti, ņemot vērā klienta prasības, sastādu atbilstoši savam noskaņojumam un iedvesmai. Pēc piedāvājuma izveides notiek pirmais “šāviens”. Protams, tas ne vienmēr trāpa mērķī. Tikai tad klientam pašam parādās vēlmes un viedoklis, uz kā pamata piedāvājumu var attīstīt tālāk. Es darbojos pēc principa, ka vienmēr ir jāiedod pamats.
■ Kādas ir šīs sezonas galvenās aktualitātes pasākumu nodrošinājuma nozarē?
■ Tas ir nosacīti. Var teikt, ka mode mainās, bet tikpat labi var teikt, ka nemainās. Viss ir atkarīgs no klienta. Ir tādi, kam vienmēr nepieciešami jauni risinājumi, smalka pieeja un skaists noformējums ar oriģinālām idejām, taču tāpat ir klienti, kas vēlas stabilitāti un paredzamību – bez eksperimentiem. Ja uz modes tendencēm paskatās no šāda skata punkta – var droši apgalvot, ka nekas nav izgājis no modes un nekas nav īpaši moderns. Pavisam vienkārši – katram ir savas prasības. Protams, par modi var runāt saistībā ar pasākumu sezonalitāti – rudenī galda dekoros vienmēr būs aktuāli sezonai raksturīgie noformējumi, tāpat arī Ziemassvētku periodā.
■ Aizvien biežāk nākas dzirdēt, ka pasākumu nozarē pēc ilgākas depresijas atkal iestājušies laiki, kad var atļauties vairāk. Vai tā ir taisnība?
■ Viennozīmīgi to nevar apgalvot. Taču ir cita būtiska nianse – ēdināšanas pakalpojumu sniedzēju ir palicis vairāk. Un tas rada iespaidu, ka viss notiek, ir liela rosība un palielinās arī klientu rocība. No vienas puses tas ir labi – ir lielāka izvēle, taču te atkal jāatzīst, ka ēdienu izvēli un pasākuma vērienu nosaka klienta budžets. Šobrīd ir vērojama tendence, ka klientam lielākoties jau pašā sākuma ir skaidrs, kādu summu viņš gatavs atvēlēt ēdināšanai un pasākuma nodrošinājumam. Tad sākas māksla izdomāt labāko piedāvājumu. Es teiktu, ka galvenā tendence tirgū šobrīd ir konkurence par labāko piedāvājumu atvēlētā budžeta robežās.
■ Nodrošinot ne vien ēdināšanas piedāvājumu, bet arī telpas, tu šajā nozarē vari justies drošāk?
■ Telpu nodrošinājums ir papildu vērtība. Mums te, “Moltto studijā” ir gan zāle, gan virtuve, turklāt telpas iekārtotas tā, ka pasākumos varam gatavot arī zālē, nodrošinot papildu “šovu”. Ja pasākuma koncepcija to paredz, arī apmeklētāji var iesaistīties gatavošanas procesā. Līdz ar to mēs varam nodrošināt ne tikai banketu un ballīšu norisi, bet arī meistarklases un degustācijas. Telpas noteikti ir pievienotā vērtība!
■ Saki, kas ir pats svarīgākais aprīkojuma klāstā? Bez kā noteikti nevar iztikt, lai nodrošinātu labu pakalpojumu?
■ Svarīgs ir pilnīgi viss, sākot no cilvēka – darbinieka, beidzot ar galda piederumiem – nažiem, dakšiņām un darba rīkiem – pannām. Es tomēr uzskatu, ka pats primārais ir cilvēks – ja ir labi pavāri un viesmīļi, tad visu var paveikt. Ja runājam par tehnisko nodrošinājumu – viss sākas ar nazi, jo, lai kaut ko pagatavotu, vispirms tas ir jāsagriež. Tad seko plītis un pannas. Izbraukuma banketos, protams, nozīmīgi “palīgi” ir uzglabāšanas kastes – ledus kastes un termo-kastes. Tāda ir šīs nozares specifika – ja pasākums notiek vietā, uz kuru ir speciāli jābrauc, ēdiens tiek vai nu sagatavots un nogādāts, vai arī vedam atsevišķi sastāvdaļas un gatavojam uz vietas. Bez piemērota pārvadāšanas aprīkojuma būtu ļoti grūti.
■ Vai ir taisnība apgalvojumam, ka labāk izvēlēties dārgu preci un maksāt vienreiz vairāk nekā lētu un pēc tam pārmaksāt?
■ Nosacīti. Protams, inventāra kvalitātei ir nozīme, taču pasākumu nodrošinājuma nozarē var gadīties visādi. Piemēram, ir svarīgi, lai būtu laba panna. Tāda, protams, maksā dārgāk un kalpo ilgi. Taču var gadīties pasākumi, kur svarīgi, lai ēdiens tiek pagatavots maksimāli ātri – tad labāk izvēlēties plānāku pannu, kas ir zemākas kvalitātes. Protams, tā nekalpos tik ilgi, bet gatavošanas process aizņems mazāk laika. Tie, protams, ir atsevišķi gadījumi. Par profesionālajām iekārtām – tur gan ir tā, ka gribas nopirkt vislabāko inventāru, kas kalpo ilgi un nav jāatjauno.
■ Cik dzirdēts, tad garlaicīgi jau nav nekad – nupat parādījies jaunums, ka vairs nedrīkst lietot plastmasas kokteiļu salmiņus…
■ Jā, tā ir taisnība un nāksies šai prasībai pielāgoties. Protams, ir mūsdienu risinājumi – papīra salmiņi, taču jāatzīst, ka tos nevar lietot pārāk ilgi. Labi, ka globālā līmenī domājam par dabu, taču, iespējams, kokteiļu dzeršanas paradumi būs jāmaina. Būs iemesls pilnveidot glāžu piedāvājumu. Viss notiek un viss mainās.
Tuvojas 1. septembris, ko pazīstam ne vien kā laiku, kad daba kļūst rudenīgāka, bet arī teju it visur mostas enerģiska kņada un rosība, jo no vasaras brīvdienām skolas gaitās atgriežas bērni un jaunieši. Vecākiem šis laiks saistās ar daudziem papildu pienākumiem, taču ir arī labas ziņas – brokastu un pusdienu ēdienreizes bērni turpmāk ieturēs skolā!
Gatavojoties jaunajam mācību gadam, skolām, savukārt, jāsāk domāt ne vien par mācību darbu, bet jāvelta uzmanība arī skolēnu ēdināšanas jautājumiem un tam, kādi trauki un galda piederumi kļūs par skolas ēdamzāles ikdienas “darba rīkiem”.
Lai uzzinātu, kā izglītības iestādes izvēlas ēdamzāļu nodrošinājumu un cik radošas pieejas ir iespējamas pusdienu inventāra nodrošinājumā, uz sarunu aicinājām Ērgļu vidusskolas direktori Inesi Šaudiņu, ar kuras vadīto mācību iestādi izveidojusies veiksmīga sadarbība jau aptuveni septiņu gadu garumā.
Kā jūsu vadītā izglītības iestāde izvēlas trauku un ēšanas piederumu sagādi?
Mūsu skolā šobrīd mācās 220 jaunieši un nepieciešamais apjoms ir tāds, ka iepirkuma procedūras summa netiek sasniegta. Tas nozīmē, ka mēs varam paši brīvi izvēlēties, kur traukus un piederumus iegādāties un to, kādi tie ir. Mūsu skolā ēdināšana tiek nodrošināta ar piegādi – savas virtuves, kur ēdiens tiek gatavots, mums nav. Kad pirms septiņiem gadiem iegādājāmies jaunus traukus, par galveno uzdevumu izvirzījām skolas ēdamzāli izveidot par pievilcīgu vidi, kur ir patīkami uzturēties.
Kā šis uzdevums tika sasniegts?
Mēs vēlamies, lai ēdienreizēs galdam būtu gaumīgs klājums, taču sapratām, ka vienlaikus tas var būt arī atraktīvs un uzmanību piesaistošs. Tā pirms septiņiem gadiem nonācām pie secinājuma, ka baltu trauku vietā varam iegādāties krāsainus, turklāt dažādās krāsās.
Kādus traukus jūsu skola izvēlējās?
Ņemot vērā, ka Ministru kabineta noteikumi skaidri nosaka, kam jābūt skolēnu ēdienkartē, mums trauku klāstā ir gan dziļie šķīvji, gan krāsainas bļodiņas, arī saldā ēdiena trauki. Protams, galda piederumu klāstu papildina arī krāsainas karotes un dakšiņas. Mēs uzskatām, ka skolā bērni ir ne vien jāpabaro, bet ir svarīgi mācīt galda kultūru un krāsaini trauki palīdz šo uzdevumu īstenot.
Kādas, pēc jūsu pieredzes, ir krāsainu trauku priekšrocības?
Mūsu trauki ir dzeltenā, zaļā un oranžā krāsā. Tas dod iespējas galda klājumā ieviest dažādību. Piemēram, katrai klasei piešķirt savu krāsu. Tad uzreiz skolēniem ir skaidrs pie kura galda jāsēžas. Citkārt ir iespēja vienā klājumā izmantot dažādu krāsu traukus, tā var panākt raibu un atraktīvu skatu, kas iepriecina un padara ikdienu krāsaināku.
Kā skolēni uzņēma šo ideju?
Atceros, ka daudzi teica, ka ir skaisti un patīkami. Šo tradīciju kopš tā laika turpinām līdz pat šodienai un darīsim to arī nākotnē.
Trauki, protams, nav mūžīgi, ko darāt tad, kad kāds saplīst?
Protams, trauku krājumi ik pa laikam ir jāpapildina. Jāsaka, ka šī uzdevuma veikšanā sadarbība ar ARKOLAT ir izveidojusies ļoti laba, jo, ja mums ir nepieciešams iegādāties dažas papildu vienības, tās vienmēr ir pieejamas, turklāt pašiem nav jābrauc uz Rīgu, jo tiek nodrošināta preces piegāde. Tiesa, pārāk bieži šādas situācijas negadās.
Īpaši aktuāli tas ir šobrīd, vai ne?
Jā, tuvojoties septembrim skolā notiek aktīva rosība un, protams, zinot skolēnu skaitu, varam pārskaitīt un secināt kā mums pietrūkst. Cenšamies darīt visu iespēju robežās, lai skolēniem tiktu nodrošināts viss nepieciešamais un būtu arī atraktīva un patīkama vide. Pārdomāta trauku izvēle šo uzdevumu palīdz īstenot sekmīgi.
ARKOLAT veikalā konditorejas sortimenta papildinājumi. Plašā klāstā dažādas silikona un metāla kūku formas no CONTACTO, kas ir viens no vadošajiem profesionālo ēdināšanas un virtuves piederumu eksportētājiem Vācijā.
Laiks pārsteigt savus klientus ar vilinošām smalkmaizītēm, kēksiem vai iespaidīgām kūkām.
APSKATĪT KONDITOREJAS PIEDĀVĀJUMU
Esam priecīgi Tevi redzēt mūsu mājas lapā. Šo lapu esam radījuši, lai sniegtu ātru un ērtu iepirkšanās pieredzi, nodrošinātu Tevi ar visu nepieciešamo informāciju par mūsu tirgoto preci un paziņotu par visām aktivitātēm vizuāli skaistā un informatīvā veidā uz visām iekārtām.
Kas tu esi?
Lai redzētu tieši Tevi interesējošās cenas un īpašos piedāvājumus, pirms iepirkšānās norādi, vai iepirksies kā privātpersona vai kā juridiksa persona. To ir iespējams izdarīt lapas augšējā kreisajā stūrī.
Reģistrēšanās
Lai izmantotu jauno arkolat.lv pilnībā, Tev būs nepieciešams reģistrēties:
Ja esi pie mums iepircies jau iepriekš vari izmantot savu veco arkolat.lv kontu
Izmanto Facebook, lai autorizētos ar pāris klikšķiem
Vari reģistrēties arī izmantojot savu e-pasta adresi
Kas ir iepirkumu profils?
Iepirkumu profils satur interneta veikala pircēja datus, Tu vari izveidot vairākus iepirkumu profilus savā arkolat.lv kontā.
Reģistrāciju veiksi kā privātpersona, bet kontā varēsi izveidot profilus gan sev, gan savam uzņēmumam vai vairākām tā struktūrvienībām.
Šādā veidā ietaupīsi laiku veicot pasūtījumus, kā arī nebūs jāpatur galvā vairāku kontu dati.
Ātrais skatījums
Lai iepazītos ar preces parametriem, spied uz palielināmā stikla ikonas. Prece atvērsies kā uznirstošs logs, ko varēsi aizvērt nepametot veikala sadaļu. Lielisks veids, kā ātri atrast sev nepieciešamo preci, ja vēlēsies iepazīties ar preci tuvāk un izlasīt aprakstu par pašu preci un ražotāju, atvērsi to pilnībā spiežot uz tās attēla vai nosaukuma.
Pasūtījumu vēsture
Tagad tavā profilā arī pieejama pilna veikto pasūtījumu vēsture ar iespēju veikto pasūtījumu atkārtot ar vienu pogas spiedienu.
Saglabātās preces
Ievieto sarakstā preces, kuras vēlies iegādāties vēlāk vai preces, kurām gaidi atlaidi, tā ātri un ērti varēsi atcerēties par savām vēlmēm.
Veido vēlmju sarakstu un pirms svētkiem dalies ar to izmantojot unikālo linku, lai arī citi zināt, ko vēlies saņemt dāvanā.
Jaunākās aktualitātes
Pievienots:
01.12.2022 16:22
Lasīt vairāk
Pievienots:
11.08.2022 13:35
Lasīt vairāk
Pievienots:
01.04.2022 12:49
Lasīt vairāk
Pievienots:
04.10.2021 11:21
Lasīt vairāk
Pievienots:
21.04.2021 13:01
Lasīt vairāk
Pievienots:
12.04.2021 11:37
Lasīt vairāk
Pievienots:
17.12.2020 08:48
Lasīt vairāk
Pievienots:
16.12.2020 14:07
Lasīt vairāk
Pievienots:
01.09.2020 13:39
Lasīt vairāk
Pievienots:
06.07.2020 15:34
Lasīt vairāk
Pievienots:
08.05.2020 16:01
Lasīt vairāk
Pievienots:
22.01.2020 12:00
Lasīt vairāk
Pievienots:
03.01.2019 12:22
Lasīt vairāk
Pievienots:
16.04.2019 15:11
Lasīt vairāk
Pievienots:
30.11.2018 14:06
Lasīt vairāk
Pievienots:
15.08.2018 11:30
Lasīt vairāk
Pievienots:
11.09.2018 10:41
Lasīt vairāk
Pievienots:
12.09.2017 10:43
Lasīt vairāk
Preces kods: {{ product.product_code }}
{{ key }} |
{{ variable }} {{ value }} |
Papildus trauku mazgāšana - {{ product.wash_price | priceFilter }} EUR
{{ price }} EUR
{{ priceDiscount }} EUR
Cena bez PVN
Nomas cena
Nomas cena bez PVN
Cena bez PVN
{{ product.price_with_discount | priceFilter }} EUR
{{ product.price_without_discount | priceFilter }} EUR
{{ product.price_without_discount | priceFilter }} EUR
Skaits: {{ product.quantity }}gb.
{{ product.price_private_total }}€ / {{ product.price_legal_total }}€
Nav pievienota vēl neviena prece
Preces grozā
{{ product_cart.total_items }} {{ product_cart.total_items_translated }} - {{ product_cart.total_according_to | priceFilter }} €
Kopā bez PVN: {{ product_cart.subtotal }} €
PVN summa: {{ product_cart.vat }} €
Kopā: {{ product_cart.total }} €
Nomas preces grozā
{{ rent_cart.total_items }} {{ rent_cart.total_items_translated }} - {{ rent_cart.total_according_to | priceFilter }} €
Kopā bez PVN: {{ rent_cart.subtotal }} €
PVN summa: {{ rent_cart.vat }} €
Kopā: {{ rent_cart.total }} €
Lojalitātes preces grozā
{{ loyal_cart.total_items }} {{ loyal_cart.total_items_translated }} - {{ loyal_cart.total | priceFilter }} €
Nav pievienota vēl neviena prece
Atvērt grozuNav pievienota vēl neviena prece
Atlasīt preces pēc
(Nav neviena filtra)
{{ checkbox.name }}
{{ checkbox.quantity }}
Kārtot preces pēc:
Lapā rādīt:
Cena bez PVN
{{ product.price_with_discount | priceFilter }} EUR
{{ product.price_without_discount | priceFilter }} EUR
{{ product.price_without_discount | priceFilter }} EUR
{{ article.date }}
Atrastās preces:
Neviens produkts netika atrasts
Apskatīt visus rezultātusAtrastie raksti:
Arkolat punktu uzkrājums
{{ modalData.points }}
Arkolat punktu uzkrājums
350
Izmanto lojalitātes punktus pasūtījuma noformēšanas laikā vai piegādes izmaksu segšanai.
Uzzināt vairāk par lojalitātes sistēmu šeit ..